Agurk- og honningsmelonsalsa

Agurk- og honningsmelonsalsa

Lær hvordan du lager en deilig cucumber melon salsa som passer perfekt som forrett eller tilbehør. Enkel oppskrift for sommermat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 store engelske (hothouse-stil) agurker, finhakket
  • 2. 3 kopper fersk honningmelon, finhakket
  • 3. 1 spiseskje ekstra jomfroliv olje
  • 4. 1/2 jalapeñopepper, frø fjernet og finhakket
  • 5. 1 lime, saftet og revet skall
  • 6. 1 liten rød løk, hakket
  • 7. 1 roma (plomme) tomat, hakket
  • 8. 1 bunt koriander, grovhakket
  • 9. 1 klype salt
  • 10. 1 klype malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor serveringsskål, bland forsiktig sammen agurk, cantaloupe, olivenolje, jalapeñopepper, limesaft, limeskall, rød løk, tomat, koriander, salt og pepper. Dekk skålen med plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i minst 2 timer for å la smakene blande seg.