Agurk- og honningsmelonsalsa
Lær hvordan du lager en deilig cucumber melon salsa som passer perfekt som forrett eller tilbehør. Enkel oppskrift for sommermat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 store engelske (hothouse-stil) agurker, finhakket
- 2. 3 kopper fersk honningmelon, finhakket
- 3. 1 spiseskje ekstra jomfroliv olje
- 4. 1/2 jalapeñopepper, frø fjernet og finhakket
- 5. 1 lime, saftet og revet skall
- 6. 1 liten rød løk, hakket
- 7. 1 roma (plomme) tomat, hakket
- 8. 1 bunt koriander, grovhakket
- 9. 1 klype salt
- 10. 1 klype malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1I en stor serveringsskål, bland forsiktig sammen agurk, cantaloupe, olivenolje, jalapeñopepper, limesaft, limeskall, rød løk, tomat, koriander, salt og pepper. Dekk skålen med plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i minst 2 timer for å la smakene blande seg.