Rosmarinristede cashewnøtter

Rosmarinristede cashewnøtter

oppskrift på rosemary roasted cashews - sprø og smakfulle nøtter med rosmarin, perfekt som snacks eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 1/2 kopper usaltede cashewnøtter
  • 2. 2 spiseskjeer grovhakket fersk rosmarin
  • 3. 1 spiseskje margarin, smeltet
  • 4. 1 spiseskje mørk brunt sukker
  • 5. 1 spiseskje kosher-salt
  • 6. 1 teskje malt cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 22. Legg cashewnøtter på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.
  4. 44. Rør sammen rosmarin, margarin, brunt sukker, salt og cayennepepper i en stor bolle.
  5. 55. Hell de varme cashewnøttene i rosmarinblandingen og vend godt slik at de dekkes.
  6. 6Server varme eller la dem avkjøle og oppbevar i en lufttett beholder.