Rosmarinristede cashewnøtter
oppskrift på rosemary roasted cashews - sprø og smakfulle nøtter med rosmarin, perfekt som snacks eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 2 1/2 kopper usaltede cashewnøtter
- 2. 2 spiseskjeer grovhakket fersk rosmarin
- 3. 1 spiseskje margarin, smeltet
- 4. 1 spiseskje mørk brunt sukker
- 5. 1 spiseskje kosher-salt
- 6. 1 teskje malt cayennepepper
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
- 22. Legg cashewnøtter på et bakepapirkledd stekebrett.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.
- 44. Rør sammen rosmarin, margarin, brunt sukker, salt og cayennepepper i en stor bolle.
- 55. Hell de varme cashewnøttene i rosmarinblandingen og vend godt slik at de dekkes.
- 6Server varme eller la dem avkjøle og oppbevar i en lufttett beholder.