Pan de Queso (brasilianske osteboller)

Pan de Queso (brasilianske osteboller)

oppskrift på pan de queso, deilige brasilianske osteboller som er perfekte som frokost eller snacks. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp vann
  • 2. 1/2 kopp melk
  • 3. 1/4 kopp olje
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1 1/2 kopper tapiokastivelse
  • 6. 1 egg
  • 7. 1 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør to bakeplater.
  2. 22. Kok opp vann, melk, olje og salt i en stor kjele. Ta kjelen av varmen; tilsett tapiokastivelse og bland godt. La det avkjøle i 10 til 15 minutter.
  3. 33. Overfør tapiokablandingen til en stor bolle. Tilsett egg og bland godt for å blande det hele. Vend inn parmesanost og elt til deigen er glatt, men fortsatt klissete.
  4. 44. Ta ut en spiseskje av deigen og trill den til en liten ball; legg den på bakeplaten. Gjenta med resten av deigen.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne, ca. 20 minutter.