Nacho-smakende ristede kikerter

Nacho-smakende ristede kikerter

Lær hvordan du lager sprø nacho-smakende kikerter i ovnen. Perfekt som snacks eller forrett. Enkel og rask oppskrift for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 bokser (ca. 400 g) kikerter, avrent og skylt
  • 2. 3 spiseskjeer næringsgjær
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 2 teskjeer chilipulver
  • 5. 1 teskje løkpulver
  • 6. salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland kikerter, næringsgjær, olivenolje, chilipulver, løkpulver og salt i en bolle til det er godt blandet. Fordel jevnt på et stekebrett med kant.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen, og rist på brettet av og til for å fordele kikertene jevnt, til de er sprø, ca. 30 til 40 minutter.