Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Cacciatore med kremete potetmos

Kylling Cacciatore med kremete potetmos

Lær hvordan du lager smakfull kylling cacciatore servert med kremete potetmos. En enkel og deilig rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 pund røde poteter, skåret i 2,5 cm store biter
  • 2. 1 1/2 kopper små ferske blomkålbuketter
  • 3. 4 (113 gram) benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvpar
  • 4. 1/2 kopp KRAFT Lite Balsamico Vinaigrette Dressing
  • 5. 1 (227 gram) pakke ferske sopp i skiver
  • 6. 1 grønn paprika, hakket
  • 7. 1 gul paprika, hakket
  • 8. 1 (410 gram) boks med italienske hakkede tomater, uavrent
  • 9. 1/2 kopp PHILADELPHIA Chive & Løk 1/3 mindre fett enn kremost
  • 10. 1/4 kopp hakket fersk basilikum

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok poteter og blomkål i kokende vann i en stor kjele i 20 minutter, eller til de er møre.
  2. 22. I mellomtiden, kok kylling i en stor non-stick panne sprayet med matlagingsspray på middels varme i 3 til 4 minutter på hver side, eller til den er gyllenbrun. Overfør til en tallerken; dekk til for å holde den varm.
  3. 33. Tilsett dressing, sopp og paprika i pannen; kok og rør i 6 minutter. Tilsett tomater; la det småkoke i 8 minutter. Returner kyllingen til pannen; øs saus over kyllingen. La det småkoke i 3 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt (165 °F).
  4. 44. Sil potetmosen; returner den til pannen. Tilsett lett kremost; mos til potetmosen er luftig. Server med kylling, grønnsaker og basilikum på toppen.