
Kylling Cacciatore med kremete potetmos
Lær hvordan du lager smakfull kylling cacciatore servert med kremete potetmos. En enkel og deilig rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3/4 pund røde poteter, skåret i 2,5 cm store biter
- 2. 1 1/2 kopper små ferske blomkålbuketter
- 3. 4 (113 gram) benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvpar
- 4. 1/2 kopp KRAFT Lite Balsamico Vinaigrette Dressing
- 5. 1 (227 gram) pakke ferske sopp i skiver
- 6. 1 grønn paprika, hakket
- 7. 1 gul paprika, hakket
- 8. 1 (410 gram) boks med italienske hakkede tomater, uavrent
- 9. 1/2 kopp PHILADELPHIA Chive & Løk 1/3 mindre fett enn kremost
- 10. 1/4 kopp hakket fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 11. Kok poteter og blomkål i kokende vann i en stor kjele i 20 minutter, eller til de er møre.
- 22. I mellomtiden, kok kylling i en stor non-stick panne sprayet med matlagingsspray på middels varme i 3 til 4 minutter på hver side, eller til den er gyllenbrun. Overfør til en tallerken; dekk til for å holde den varm.
- 33. Tilsett dressing, sopp og paprika i pannen; kok og rør i 6 minutter. Tilsett tomater; la det småkoke i 8 minutter. Returner kyllingen til pannen; øs saus over kyllingen. La det småkoke i 3 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt (165 °F).
- 44. Sil potetmosen; returner den til pannen. Tilsett lett kremost; mos til potetmosen er luftig. Server med kylling, grønnsaker og basilikum på toppen.