Hjemmelaget glutenfri Shake and Bake

Hjemmelaget glutenfri Shake and Bake

oppskrift på hjemmelaget glutenfri shake and bake for sprø og smakfulle retter. enkel å lage og perfekt for glutenfri kosthold.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp steinmalt maismel
  • 2. 6 spiseskjeer brunt riskremmel
  • 3. 2 spiseskjeer malte mandler
  • 4. 2 spiseskjeer røkt paprika
  • 5. 1 spiseskje hvitløkspulver
  • 6. 1 spiseskje hvitt sukker, eller mer etter smak
  • 7. 1 teskje havsalt, eller mer etter smak
  • 8. 1 teskje malt svart pepper, eller mer etter smak
  • 9. 1 teskje tørket oregano
  • 10. 1/2 teskje tørket basilikum
  • 11. 1/4 teskje tørket timian, eller mer etter smak
  • 12. 1 klype tørket rosmarin (valgfritt)
  • 13. 1 klype tørket chilipepper (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen maismel, brunt riskornmel, mandler, paprika, hvitløksgranulat, sukker, salt, pepper, oregano, basilikum, timian, rosmarin og chilipepper i en stor, lufttett plastpose.