
Hjemmelaget glutenfri Shake and Bake
oppskrift på hjemmelaget glutenfri shake and bake for sprø og smakfulle retter. enkel å lage og perfekt for glutenfri kosthold.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp steinmalt maismel
- 2. 6 spiseskjeer brunt riskremmel
- 3. 2 spiseskjeer malte mandler
- 4. 2 spiseskjeer røkt paprika
- 5. 1 spiseskje hvitløkspulver
- 6. 1 spiseskje hvitt sukker, eller mer etter smak
- 7. 1 teskje havsalt, eller mer etter smak
- 8. 1 teskje malt svart pepper, eller mer etter smak
- 9. 1 teskje tørket oregano
- 10. 1/2 teskje tørket basilikum
- 11. 1/4 teskje tørket timian, eller mer etter smak
- 12. 1 klype tørket rosmarin (valgfritt)
- 13. 1 klype tørket chilipepper (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen maismel, brunt riskornmel, mandler, paprika, hvitløksgranulat, sukker, salt, pepper, oregano, basilikum, timian, rosmarin og chilipepper i en stor, lufttett plastpose.