
Habanerosaus med krem
oppskrift på habanero cream sauce som gir en krydret og kremet smak til dine retter. perfekt for den som liker sterk mat. enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 habanero-pepper
- 2. 2/3 kopp melk, delt (eller etter behov)
- 3. 2 spiseskjeer smør
- 4. 2 spiseskjeer hvetemel
- 5. 1 klype salt
- 6. 1 klype malt paprika
- 7. 1 spiseskje hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Rørost paprika i den forvarmede ovnen til de er nesten brune, ca. 5 til 10 minutter.
- 33. Fjern og kast frø og stilker fra paprikaene. Overfør paprikaene til en foodprocessor. Bland paprika og 2 spiseskjeer melk i foodprocessoren til det er jevnt.
- 44. Smelt smør i en stekepanne over middels varme til det begynner å boble. Rør inn melet i det smeltede smøret; kok til melblandingen begynner å bli brunt, ca. 2 til 3 minutter. Tilsett paprika-blandingen i melblandingen. Begynn å vispe inn melk i blandingen; kok under omrøring regelmessig til det begynner å tykne, og spe med mer melk etter behov. Krydre med salt og paprika. Strø over koriander før servering.


