
Chorizo Chili
oppskrift på chorizo chili som er enkel å lage, full av smak og perfekt for kalde dager. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 teskjeer olivenolje, eller etter behov
- 2. 1/4 kopp hakket løk
- 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 450 gram kjøttdeig av storfe
- 5. 340 gram chorizopølse
- 6. 1 (400 gram) boks hakkede tomater
- 7. 1 (400 gram) boks ferdiglaget chili
- 8. 1 (400 gram) boks smørbønner
- 9. 3/4 kopp tomatsaus
- 10. 1 spiseskje chilipulver
- 11. 1 spiseskje saltfri krydderblanding (for eksempel Mrs. Dash® Chipotle-krydder)
- 12. salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme; kok og rør inn løk og hvitløk i den varme oljen til de er møre, ca. 5 minutter. Rør inn kjøttdeig av storfe og chorizo-pølse i løkblandingen; kok, og bryt opp kjøttet mens du rører, til det ikke lenger er rosa, 10 til 15 minutter.
- 22. Bland kjøttdeig av storfe og chorizo-blanding, hakkede tomater, chili, bønner i smør, tomatsaus, chilipulver, chipotle-krydderblanding, salt og svart pepper i en slow cooker.
- 33. Kok på høy varme til smakene har blandet seg, 3 til 4 timer.