Chorizo Chili

Chorizo Chili

oppskrift på chorizo chili som er enkel å lage, full av smak og perfekt for kalde dager. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 teskjeer olivenolje, eller etter behov
  • 2. 1/4 kopp hakket løk
  • 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 450 gram kjøttdeig av storfe
  • 5. 340 gram chorizopølse
  • 6. 1 (400 gram) boks hakkede tomater
  • 7. 1 (400 gram) boks ferdiglaget chili
  • 8. 1 (400 gram) boks smørbønner
  • 9. 3/4 kopp tomatsaus
  • 10. 1 spiseskje chilipulver
  • 11. 1 spiseskje saltfri krydderblanding (for eksempel Mrs. Dash® Chipotle-krydder)
  • 12. salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme; kok og rør inn løk og hvitløk i den varme oljen til de er møre, ca. 5 minutter. Rør inn kjøttdeig av storfe og chorizo-pølse i løkblandingen; kok, og bryt opp kjøttet mens du rører, til det ikke lenger er rosa, 10 til 15 minutter.
  2. 22. Bland kjøttdeig av storfe og chorizo-blanding, hakkede tomater, chili, bønner i smør, tomatsaus, chilipulver, chipotle-krydderblanding, salt og svart pepper i en slow cooker.
  3. 33. Kok på høy varme til smakene har blandet seg, 3 til 4 timer.