Enkel grønnkålpesto

Enkel grønnkålpesto

oppskrift på enkel grønnkål pesto som er perfekt som pålegg, dip eller saus. sunn, enkel og rask å lage for en smakfull hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 2. 3 fedd hvitløk, skrelt
  • 3. 12 kopper godt pakket hakkede grønnkålblader
  • 4. 1 kopp pinjekjerner
  • 5. 1 kopp revet Parmesanost
  • 6. salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Hell olivenolje i en food processor og tilsett hvitløk; kjør til hvitløken er hakket, ca. 10 sekunder. Tilsett grønnkål i olivenoljeblandingen, arbeid i porsjoner om nødvendig; kjør til det er jevnt blandet, ca. 20 sekunder. Skrap ned sidene av bollen.
  2. 22. Rør inn pinjekjerner og Parmesanost i grønnkålblandingen og kjør til pestoen er glatt; smak til med salt.