
Boursin®-ostede potetmos
lag en kremet og smakfull potetmos med boursin® ost for en enkel og deilig rett. perfekt som tilbehør til middagen eller som en egen rett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1,8 kg poteter, skrelt og i terninger
- 2. 1 liter kulturmelk
- 3. 1 (225 gram) beholder med hvitløk- og urtesmøreost (for eksempel Boursin®)
Fremgangsmåte
- 11. Legg potetene i en stor kjele og dekk dem med saltet vann; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la småkoke til de er møre, omtrent 8 minutter. Sil av vannet og legg potetene tilbake i kjelen.
- 22. Hell kulturmelk over potetene og mos dem til en kremet konsistens. Rør inn osten og la den smelte helt og bli jevn.