Hello Fresh Mobile Banner
Boursin®-ostede potetmos

Boursin®-ostede potetmos

lag en kremet og smakfull potetmos med boursin® ost for en enkel og deilig rett. perfekt som tilbehør til middagen eller som en egen rett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1,8 kg poteter, skrelt og i terninger
  • 2. 1 liter kulturmelk
  • 3. 1 (225 gram) beholder med hvitløk- og urtesmøreost (for eksempel Boursin®)

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg potetene i en stor kjele og dekk dem med saltet vann; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la småkoke til de er møre, omtrent 8 minutter. Sil av vannet og legg potetene tilbake i kjelen.
  2. 22. Hell kulturmelk over potetene og mos dem til en kremet konsistens. Rør inn osten og la den smelte helt og bli jevn.