Vegansk bananbrød

Vegansk bananbrød

Lær hvordan du lager et deilig og sunt vegan bananbrød med en enkel oppskrift. Perfekt til frokost eller som mellommåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 1/2 kopper pekannøtterhalvdelinger
  • 2. 1 1/2 kopper havregryn
  • 3. 6 store, overmodne bananer, moste
  • 4. 1 kopp cane-sukker
  • 5. 1 3/4 kopper hvitt fullkornsmel
  • 6. 1 spiseskje bakepulver
  • 7. 1/2 kopp kokosolje, smeltet
  • 8. 1 teskje havsalt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kled to 9x5-tommers brødformer med bakepapir.
  2. 22. Kjør pekannøttene i en food processor til de blir til mel; overfør til en bolle. Kjør havregryn i food processoren til de blir til mel; tilsett i pekannøttmelen. Bland bananer og sukker i en bolle; tilsett i pekannøttblandingen. Rør inn hvitt fullkornsmel, bakepulver, kokosolje og salt i pekannøttblandingen til røren er tykk og godt blandet. Fordel røren i de forberedte brødformene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av et brød kommer ut ren, ca. 45 minutter.