
Vegansk bananbrød
Lær hvordan du lager et deilig og sunt vegan bananbrød med en enkel oppskrift. Perfekt til frokost eller som mellommåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 1/2 kopper pekannøtterhalvdelinger
- 2. 1 1/2 kopper havregryn
- 3. 6 store, overmodne bananer, moste
- 4. 1 kopp cane-sukker
- 5. 1 3/4 kopper hvitt fullkornsmel
- 6. 1 spiseskje bakepulver
- 7. 1/2 kopp kokosolje, smeltet
- 8. 1 teskje havsalt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kled to 9x5-tommers brødformer med bakepapir.
- 22. Kjør pekannøttene i en food processor til de blir til mel; overfør til en bolle. Kjør havregryn i food processoren til de blir til mel; tilsett i pekannøttmelen. Bland bananer og sukker i en bolle; tilsett i pekannøttblandingen. Rør inn hvitt fullkornsmel, bakepulver, kokosolje og salt i pekannøttblandingen til røren er tykk og godt blandet. Fordel røren i de forberedte brødformene.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av et brød kommer ut ren, ca. 45 minutter.