
Mrs. P.s biscotti
lær hvordan du lager deilige biscotti med denne enkle oppskriften. perfekt til kaffen eller som gave. steg-for-steg guide inkludert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvitt sukker
- 2. 1/4 kopp myknet smør
- 3. 3 egg
- 4. 1 eggeplomme
- 5. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 2 1/2 kopper hvetemel
- 7. 2 teskjeer bakepulver
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 22. Pisk sammen sukker og smør i en stor bolle med en elektrisk mikser til det er lyst og luftig; pisk inn egg, eggeplomme og vaniljeekstrakt. Sikt mel og bakepulver sammen i en bolle. Rør melblandingen inn i smørblandingen for å danne en ganske klissete deig.
- 33. Del deigen i to deler; med våte hender former du deigen til to avlange brød, ca. 2,5 cm høye i midten, på det forberedte stekebrettet.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til de er lett brune, ca. 20 minutter; avkjøl helt på en avkjølingsrist, ca. 30 minutter.
- 55. Skjær brødene i 1,5 cm tykke skiver med en serrated kniv. Legg skivene med snittflaten opp igjen på det dekkede stekebrettet.
- 66. Øk ovnstemperaturen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 77. Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne, og snu dem en gang, 3–4 minutter på hver side.