Mango Tango-sorbet

Mango Tango-sorbet

Lær hvordan du lager en deilig mango tango sorbet med enkel oppskrift. Perfekt for sommeren og enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 2 mangoer – skrelt, uten kjerne og i terninger
  • 2. 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 3. 1 lime, presset og revet
  • 4. 4. 1 appelsin, presset og revet
  • 5. 5. 2 kopper mandarinsaft

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg mangoen i biter og sukker i en blender. Kjør til en jevn puré. Tilsett limeskall, appelsinskall, og juice, sammen med mandarinjuicen. Kjør til alt er godt blandet. Hell blandingen i en beholder, og sett den i kjøleskapet i minst 1 time, helst over natten.
  2. 22. Hell den avkjølte blandingen i en iskremmaskin og kjør etter produsentens anvisninger til den får en "myk iskrem"-konsistens. Overfør iskremen til en plastbeholder med lokk på én eller to liter; dekk overflaten med plastfolie og lukk godt. For best resultat bør sorbeten modnes i fryseren i minst 2 timer eller over natten.