Biff med saus II

Biff med saus II

oppskrift på round steak and gravy ii - en enkel og velsmakende rett med mørt biffkjøtt og rik saus. perfekt for en komfortabel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund tynnskåret rundbiff
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert kremet soppsuppe
  • 1 (10,5 unser) boks kondensert fransk løksuppe
  • 1 (10,75 unser) boks vann

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 2Trim fettet av biffen, og del den opp i ønsket antall porsjoner.
  3. 3I en stekepanne over middels høy varme, brunsj begge sider av biffen, ca. 1 minutt per side. Ta den av varmen.
  4. 4Rør inn soppsuppen, løksuppen og vannet i stekepannen. Stek i den forvarmede ovnen i 2 ½ timer.