
Biff med saus II
oppskrift på round steak and gravy ii - en enkel og velsmakende rett med mørt biffkjøtt og rik saus. perfekt for en komfortabel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund tynnskåret rundbiff
- 1 (10,75 unser) boks kondensert kremet soppsuppe
- 1 (10,5 unser) boks kondensert fransk løksuppe
- 1 (10,75 unser) boks vann
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 2Trim fettet av biffen, og del den opp i ønsket antall porsjoner.
- 3I en stekepanne over middels høy varme, brunsj begge sider av biffen, ca. 1 minutt per side. Ta den av varmen.
- 4Rør inn soppsuppen, løksuppen og vannet i stekepannen. Stek i den forvarmede ovnen i 2 ½ timer.