Gresskarpai-kvadrater

Gresskarpai-kvadrater

oppskrift på deilige pumpkin pie squares, perfekte som høst- eller vinterdessert. enkel å lage og fullt av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/2 kopp havregryn
  • 2 egg
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
  • 1 (355 ml) boks med kondensert melk
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/4 teskje malt nellik

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en middels stor bolle, pisk smør og brunt sukker sammen. Bland inn melet. Vend inn havregryn. Trykk ut blandingen i en 23x33 cm stor ildfast form.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 15 minutter, til det er stivnet.
  4. 4I en stor bolle, pisk egg og hvitt sukker sammen. Rør inn gresskar og kondensert melk. Bland inn salt, kanel, ingefær og nellik. Hell over den stekte bunnen.
  5. 5Stek i forvarmet ovn i 20 minutter, til det er stivnet. La avkjøle før du skjærer i firkanter.