
Gresskarpai-kvadrater
oppskrift på deilige pumpkin pie squares, perfekte som høst- eller vinterdessert. enkel å lage og fullt av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1/2 kopp brunt sukker
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 kopp havregryn
- 2 egg
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
- 1 (355 ml) boks med kondensert melk
- 1/2 teskje salt
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/4 teskje malt nellik
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle, pisk smør og brunt sukker sammen. Bland inn melet. Vend inn havregryn. Trykk ut blandingen i en 23x33 cm stor ildfast form.
- 3Stek i forvarmet ovn i 15 minutter, til det er stivnet.
- 4I en stor bolle, pisk egg og hvitt sukker sammen. Rør inn gresskar og kondensert melk. Bland inn salt, kanel, ingefær og nellik. Hell over den stekte bunnen.
- 5Stek i forvarmet ovn i 20 minutter, til det er stivnet. La avkjøle før du skjærer i firkanter.