Kebabspyd

Kebabspyd

Lær hvordan du lager deilige kabobs med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp teriyakisaus
  • 1/2 kopp honning
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1/2 klype malt ingefær
  • 2 røde paprika, kuttet i 5 cm store biter
  • 1 stor søt løk, skrelt og delt i båter
  • 1 1/2 kopper hele ferske sopp
  • 450 gram storfekjøtt av sirloin, skåret i 2,5 cm terninger
  • 680 gram skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i terninger
  • spyd

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor, reseptlåsbar plastpose blander du teriyakisausen, honningen, hvitløkspulveret og ingefæren. Legg røde paprika, løk i båter, sopp, storfekjøtt og kylling i posen med marinaden. Lukk posen godt igjen, og la det marinere i kjøleskapet i 4 til 24 timer.
  2. 2Forvarm grillen til middels høy varme.
  3. 3Kast marinaden, og tre kjøttet og grønnsakene på spyd, med litt mellomrom mellom hver bit.
  4. 4Pensle grillristen lett med olje. Grill spyd i 10 minutter, snu dem underveis, eller til kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene er møre.