
Kebabspyd
Lær hvordan du lager deilige kabobs med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster. Enkelt, raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp teriyakisaus
- 1/2 kopp honning
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1/2 klype malt ingefær
- 2 røde paprika, kuttet i 5 cm store biter
- 1 stor søt løk, skrelt og delt i båter
- 1 1/2 kopper hele ferske sopp
- 450 gram storfekjøtt av sirloin, skåret i 2,5 cm terninger
- 680 gram skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i terninger
- spyd
Fremgangsmåte
- 1I en stor, reseptlåsbar plastpose blander du teriyakisausen, honningen, hvitløkspulveret og ingefæren. Legg røde paprika, løk i båter, sopp, storfekjøtt og kylling i posen med marinaden. Lukk posen godt igjen, og la det marinere i kjøleskapet i 4 til 24 timer.
- 2Forvarm grillen til middels høy varme.
- 3Kast marinaden, og tre kjøttet og grønnsakene på spyd, med litt mellomrom mellom hver bit.
- 4Pensle grillristen lett med olje. Grill spyd i 10 minutter, snu dem underveis, eller til kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene er møre.