
Grillet Porterhouse med ovnsbakt hvitløk og sitron
en smakfull oppskrift på broiled porterhouse kombinert med roastered hvitløk og sitron for en enkel og deilig hovedrett. perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- To 24 unser tørmodnet, førsteklasses porterhouse-biffer
- Koshersalt
- 4 skiver bacon eller 2 spiseskjeer baconfett
- Ristet hvitløk-schmear, oppskrift følger
- 1 spiseskje hakket oregano
- 1 hode ristet hvitløk, skrelt
- 1 spiseskje havsalt
- Saften og skallet av 1 sitron
- 1/4 kopp hakket persille
- 2 spiseskjeer olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Dagen før du skal servere biffene, krydre dem rikelig med salt på begge sider og oppbevar dem i kjøleskapet over natten. Ta dem ut av kjøleskapet 45 minutter før koking for å ta av kulden.
- 2Sett ovnen på grill.
- 3Forbered pannen(e) dine. Merk: avhengig av størrelsen på biffene og pannen(e), kan det hende du trenger to panner. Hvis du bruker bacon, plasser det i en stor støpejernspanne og stek over middels varme til det er sprøtt. Ta det ut av pannen, la det ligge igjen det smeltede baconfettet, og sett til side til senere bruk. Hvis du bruker det kalde baconfettet, tilsett det i en støpejernspanne og smelt det over middels høy varme.
- 4Åpne et vindu eller to, fordi det kan bli litt røykfullt. Legg biffene i pannen(e) og sett dem under grillen i 4 minutter. Vend biffene forsiktig og sett dem tilbake under grillen i ytterligere 4 minutter.
- 5På dette tidspunktet vil biffene være omtrent medium rare. La dem ligge under grillen litt lenger hvis du foretrekker at de er mer kokte.
- 6Smør Roasted Hvitløk Schmear over toppen av biffene. La dem hvile i 5 minutter, før du skjærer opp og serverer.
- 7Bland alle ingrediensene i en liten bolle eller en morter og støter. Rør godt for å blande.