Spansk omelett
Lær hvordan du lager en autentisk spansk omelett, perfekt for frokost eller lunsj. En enkel oppskrift som er rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 grønn paprika, hakket
- 1 løk, hakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1/4 kopp KRAFT Zesty Italian Dressing
- 450 gram røde poteter, kokt og finhakket
- 1 pakke (170 gram) OSCAR MAYER Røkt skinke, hakket
- 6 egg
- 1/2 kopp melk
- 1/4 pund VELVEETA®, skåret i 1/2-tommers terninger
- 1/2 kopp fersk koriander, hakket
Fremgangsmåte
- 1Varm ovnen til 175 °C (350 °F).
- 2Kok paprika, løk og hvitløk i dressingen i en 25 cm ovnsikker stekepanne på middels varme i 5 minutter, rør jevnlig.
- 3Tilsett potetene; kok i 5 minutter, rør jevnlig.
- 4Ta av varmen.
- 5Fordel potetblandingen jevnt i bunnen av stekepannen; legg skinke oppå.
- 6Visp egg og melk sammen til det er godt blandet; hell over skinken.
- 7Topp med VELVEETA.
- 8Stek i 30 minutter eller til midten er stivnet.
- 9Strø over koriander.