Hello Fresh Mobile Banner
Spansk omelett

Spansk omelett

Lær hvordan du lager en autentisk spansk omelett, perfekt for frokost eller lunsj. En enkel oppskrift som er rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 grønn paprika, hakket
  • 1 løk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 kopp KRAFT Zesty Italian Dressing
  • 450 gram røde poteter, kokt og finhakket
  • 1 pakke (170 gram) OSCAR MAYER Røkt skinke, hakket
  • 6 egg
  • 1/2 kopp melk
  • 1/4 pund VELVEETA®, skåret i 1/2-tommers terninger
  • 1/2 kopp fersk koriander, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Varm ovnen til 175 °C (350 °F).
  2. 2Kok paprika, løk og hvitløk i dressingen i en 25 cm ovnsikker stekepanne på middels varme i 5 minutter, rør jevnlig.
  3. 3Tilsett potetene; kok i 5 minutter, rør jevnlig.
  4. 4Ta av varmen.
  5. 5Fordel potetblandingen jevnt i bunnen av stekepannen; legg skinke oppå.
  6. 6Visp egg og melk sammen til det er godt blandet; hell over skinken.
  7. 7Topp med VELVEETA.
  8. 8Stek i 30 minutter eller til midten er stivnet.
  9. 9Strø over koriander.