Sunne frysepannekaker

Sunne frysepannekaker

oppskrift på sunne og enkle frosne pannekaker som kan fryses og nytes som en rask frokost eller snacks. perfekt for travle morgener!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper pannekakemiks
  • 1 kopp kokosmelk, eller mer etter smak
  • 1 kopp blandede bær, eller mer etter smak
  • 1 banan, eller mer etter smak
  • 1/2 kopp havregryn, eller mer etter smak
  • 1/4 kopp linfrømel, eller mer etter smak
  • 1 spiseskje kokosolje, eller etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen pannekakemiks, kokosmelk, bær, banan, havregryn og linfrømel i en food processor eller blender; kjør til en jevn røre.
  2. 2Smelt kokosolje i en stor stekepanne på middels varme. Slipp store skjeer med røren i pannen og kok til det dannes bobler og kantene er tørre, 3 til 4 minutter. Snu og kok til pannekaken er gyllen på den andre siden, 2 til 3 minutter. Gjenta med resten av røren.
  3. 3Plasser pannekakene på en avkjølingsrist; la dem stå til de er helt avkjølte, ca. 20 minutter. Pakk hver pannekake inn i plastfolie og legg dem i en stor frysepose med zip-lock. Overfør til fryseren.