Hello Fresh Mobile Banner
Meksikansk kylling- og mais-salat

Meksikansk kylling- og mais-salat

Lær hvordan du lager en deilig mexican chicken and corn salad. Perfekt som lett lunsj eller sommermat, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 benfri, skinnfri kyllingbrysthalvdel
  • 2. Kosher salt, etter smak
  • 3. Nykvernet svart pepper, etter smak (valgfritt)
  • 4. Røykfylt paprika (valgfritt)
  • 5. 1 spiseskje olivenolje
  • 6. 4 cherrytomater, delt i fire
  • 7. 1 kopp hakket salat
  • 8. 1/4 kopp kokte svarte bønner, skylt og avrent
  • 9. 1 (4 unser) Libby's® søtmaisgrøt
  • 10. 1 lime, presset
  • 11. 1/4 kopp olivenolje
  • 12. Baconbiter (valgfritt)
  • 13. 1 kopp tortillachips

Fremgangsmåte

  1. 11. Krydre kyllingbrystet med salt, nykvernet svart pepper og røkt paprika (valgfritt).
  2. 22. Varm opp en grillpanne og tilsett 1 spiseskje olivenolje. Legg i kyllingbrystet og stek i 6 minutter på hver side. En øyeblikksmåler som settes inn i midten bør vise minst 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit). Ta kyllingen av grillpannen og la den avkjøles.
  3. 33. Legg tomater, hakket salat, bønner og Libbys mais i en bolle.
  4. 44. I en liten bolle visp sammen limesaft, olivenolje, salt og pepper.
  5. 55. Legg den avkjølte kyllingbrystet på skjærebrettet og kutt det i 2,5 cm store biter.
  6. 66. Hell dressingen over grønnsakene og salaten, og vend forsiktig. Tilsett de hakkede kyllingbitene. Strø ost og baconbiter (valgfritt) over salaten.
  7. 77. Server salaten med tortillachips eller ha dem i salaten.