Cheesy blomkålspizzabunn

Cheesy blomkålspizzabunn

Lær hvordan du lager en smakfull og sunn cheesy blomkål pizzabunn. Perfekt for en rask og lett middag eller lunsj. Enkel oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 hodekål, delt i buketter
  • 2. 1 egg
  • 3. 1/2 kopp finrevet mozzarellaost
  • 4. 1/2 teskje oregano
  • 5. 1 klype salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på en stekeplate.
  2. 22. Plasser blomkålbuketter i en foodprosessor; puls til de er hakket i korn som ris.
  3. 33. Fyll en stor kjele med omtrent 2,5 cm vann; kok opp. Tilsett blomkål "ris"; kok til det er mykt, 4 til 5 minutter. Sil av vannet i en fin sil og la det avkjøles under rennende kaldt vann.
  4. 44. Hell blomkålen over på et rent kjøkkenhåndkle; rull sammen og vri kantene for å presse ut så mye vann som mulig.
  5. 55. Overfør blomkålen til en stor bolle. Tilsett egg, mozzarellaost, oregano og salt; bland godt. Fordel blandingen på bakepapiret med omtrent 1/2 tomme tykkelse.
  6. 66. Stek i den forvarmede ovnen til det er fast å ta på og har en lett gyllen farge, ca. 35 minutter.