Hello Fresh Mobile Banner
Søt ananasglasur til skinke

Søt ananasglasur til skinke

oppskrift på en deilig søt ananasglaze som gir skinken en smakfull og saftig finish. perfekt til jul, påske eller helgefrokost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 bokser (14 unse) ananasbiter, uten lake
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 1/4 teskje malt nellik

Fremgangsmåte

  1. 1Hell ½ kopp ananasjuice fra en av boksene i en bolle; sett til side.
  2. 2Hell ananasbiter og den gjenværende juicen i en kjele over middels lav varme. Tilsett brunt sukker og nellikspiker. Kok opp, rør av og til, til sausen tykner, omtrent én time. Tynn ut sausen til ønsket konsistens med den reserverte juicen.