NO YOLKS® Raskt krydret tunfiskmiddag

NO YOLKS® Raskt krydret tunfiskmiddag

En enkel og smakfull oppskrift på quick curried tuna supper fra no yolks®. Perfekt for travle kvelder, full av smak og næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pakke (12 unse) NO YOLKS® brede nudler
  • 3 kopper små blomkålbuketter (ferske eller tint hvis frosne)
  • 1 kopp frosne erter
  • 2 teskjeer vegetabilsk olje
  • 1 liten løk, hakket
  • 4 teskjeer mild indisk curry paste eller pulver
  • 3/4 teskje salt
  • 3/4 teskje malt svart pepper
  • 2 bokser (170 gram) lettfisket tunfisk i flak
  • 1 kopp tykk naturell yoghurt
  • 1 tomat, hakket
  • 1/4 kopp lett majones
  • 1/4 kopp hakket fersk koriander eller grønn løk (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Kok nudlene etter anvisning på pakken i en stor gryte eller en nederlandsk ovn. Tilsett blomkålen etter 6 minutter; tilsett erter rett før du heller av vannet. Sett til side i silen.
  2. 2I mellomtiden setter du gryten over middels varme. Tilsett oljen; stek løken sammen med currypasten, salt og pepper til den er myk. Rør inn tunfisk, yoghurt, tomat og majones til det er godt blandet.
  3. 3Tilsett nudlene, blomkålen og ertene. Kok under omrøring til det er gjennomvarmt. Ta av varmen og rør inn koriander (hvis du bruker det).