
NO YOLKS® Raskt krydret tunfiskmiddag
En enkel og smakfull oppskrift på quick curried tuna supper fra no yolks®. Perfekt for travle kvelder, full av smak og næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pakke (12 unse) NO YOLKS® brede nudler
- 3 kopper små blomkålbuketter (ferske eller tint hvis frosne)
- 1 kopp frosne erter
- 2 teskjeer vegetabilsk olje
- 1 liten løk, hakket
- 4 teskjeer mild indisk curry paste eller pulver
- 3/4 teskje salt
- 3/4 teskje malt svart pepper
- 2 bokser (170 gram) lettfisket tunfisk i flak
- 1 kopp tykk naturell yoghurt
- 1 tomat, hakket
- 1/4 kopp lett majones
- 1/4 kopp hakket fersk koriander eller grønn løk (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Kok nudlene etter anvisning på pakken i en stor gryte eller en nederlandsk ovn. Tilsett blomkålen etter 6 minutter; tilsett erter rett før du heller av vannet. Sett til side i silen.
- 2I mellomtiden setter du gryten over middels varme. Tilsett oljen; stek løken sammen med currypasten, salt og pepper til den er myk. Rør inn tunfisk, yoghurt, tomat og majones til det er godt blandet.
- 3Tilsett nudlene, blomkålen og ertene. Kok under omrøring til det er gjennomvarmt. Ta av varmen og rør inn koriander (hvis du bruker det).




