Cheeseteigpølselasagnesuppe

Cheeseteigpølselasagnesuppe

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull cheesy sausage lasagna soup. Perfekt for en rask og mettende middag. Enkel oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund italiensk kalkunpølse, uten skinn
  • 2 kopper hakket løk
  • 2 kopper skivede ferske sopp
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 kopper kyllingkraft
  • 1 (15 unse) boks tomatsaus
  • 1 (14,5 unse) boks hakkede tomater med italienske krydder
  • 1 kopp kokt mafaldapasta
  • 2 kopper hakket fersk spinat
  • 1 kopp revet mozzarellaost
  • 1/4 kopp Parmesanost
  • 4 teskjeer fersk basilikum, tynnsnittet

Fremgangsmåte

  1. 1Kok og rør ut pølsen i en stor gryte til den er brunet, ca. 5 minutter. Rør inn løk, sopp og hvitløk. Hell i kyllingbuljong, tomatsaus og hakkede tomater; la suppen koke opp.
  2. 2Rør inn pastaen i suppen. Kok, og rør av og til, til den nesten er mør, ca. 10 minutter. Rør inn spinat, mozzarellaost og Parmesanost. Ta av varmen; rør inn basilikum og la stå til pastaen er mør, ca. 2 minutter til.