
Cheeseteigpølselasagnesuppe
Lær hvordan du lager en kremet og smakfull cheesy sausage lasagna soup. Perfekt for en rask og mettende middag. Enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund italiensk kalkunpølse, uten skinn
- 2 kopper hakket løk
- 2 kopper skivede ferske sopp
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 4 kopper kyllingkraft
- 1 (15 unse) boks tomatsaus
- 1 (14,5 unse) boks hakkede tomater med italienske krydder
- 1 kopp kokt mafaldapasta
- 2 kopper hakket fersk spinat
- 1 kopp revet mozzarellaost
- 1/4 kopp Parmesanost
- 4 teskjeer fersk basilikum, tynnsnittet
Fremgangsmåte
- 1Kok og rør ut pølsen i en stor gryte til den er brunet, ca. 5 minutter. Rør inn løk, sopp og hvitløk. Hell i kyllingbuljong, tomatsaus og hakkede tomater; la suppen koke opp.
- 2Rør inn pastaen i suppen. Kok, og rør av og til, til den nesten er mør, ca. 10 minutter. Rør inn spinat, mozzarellaost og Parmesanost. Ta av varmen; rør inn basilikum og la stå til pastaen er mør, ca. 2 minutter til.