Herr Lincoln og Cecile Brunner i trøbbel

Herr Lincoln og Cecile Brunner i trøbbel

Oppdag hvordan du lager den spesielle retten 'mr. lincoln and cecile brunner in a jam'. En enkel og smakfull oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp ferske, velduftende roseblader
  • 2. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3. 2 ½ kopper hvitt sukker
  • 4. 1 (1,75 unser) pakke tørr pektin
  • 5. 1 ½ kopper vann

Fremgangsmåte

  1. 11. I en foodprocessor eller blender, kjør rosenblader, sitronsaft og 3/4 kopp vann. Tilsett sukker litt etter litt, og kjør til blandingen er jevn og godt blandet. Hell blandingen over i en stor bolle (en stor bolle med helletut er ideell). Sett til side.
  2. 22. Bland pektin og 3/4 kopp vann i en liten kjele. Rør for å løse opp, og kok opp. La pektinen koke kraftig i ett minutt.
  3. 33. Hell pektinen over rosenbladsblandingen og rør godt. Dette vil begynne å stivne veldig raskt. Skje eller hell blandingen i rene beholdere og sett i kjøleskapet. Den vil fortsette å stivne etter hvert som den avkjøles.