
Spam™-a-licious Ikke-så-Cæsarsalat
Oppdag en spennende vri på den klassiske caesar-salaten med denne spam™-a-licious versjonen. Perfekt for de som liker litt uvanlig smak og moro i matlagingen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 (340 gram) boks Spam™ påleggskjøtt, i terninger
- 3/4 kopp små sopp, hakket
- 1/2 hode rød salat, skylt og revet
- 1 kopp babyspinatblader
- 2 egg
- 1/2 kopp fetaost, smuldret
- 1 ss finrevet Parmesanost
- 1 ss finhakkede saltede peanøtter
- 4 ss hakket dill
- 8 ansjosfileter
- 4 ss Ranch-dressing
- 1 kopp krutonger, kjøpt eller hjemmelaget
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttet i den forvarmede pannen til det er gyllent og sprøtt. Ta det opp av pannen og la det renne av på kjøkkenpapir. Kok soppene i den samme pannen til de er myke. Ta dem opp av pannen og sett til side. Knekk eggene i pannen og kok under omrøring til de er gjennomkokte og eggerøre. Slå av varmen.
- 2Fordel rød salat og babyspinat mellom to store salatboller. Topp salatbladene med den stekte påleggsfarsen, sopp og eggerøre. Strø begge salatene med smuldret fetaost, parmesanost, hakkede peanøtter og dill. Legg ansjospakkene over toppen av salatene og drypp to spiseskjeer Ranch-dressing på hver porsjon. Pynt med krutonger.