Enkelt hjemmelaget surkål

Enkelt hjemmelaget surkål

oppskrift på enkel og rask hjemmelaget surkål, perfekt som tilbehør eller ingrediens i ulike retter. lag din egen surkål hjemme med denne enkle guiden.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 5 pund kål, tynne skiver
  • 2. 1 løk, tynne skiver
  • 3. 3 spiseskjeer havsalt
  • 4. 3 fedd hvitløk, finhakket, eller mer etter smak
  • 5. vann til å dekke

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kål, løk, havsalt og hvitløk i en bolle. Pakk blandingen godt ned i en stor, ren, matvaresikker plastkasse. Kålen vil begynne å lage sin egen lake etter hvert som saltet trekker ut vannet fra kålen.
  2. 22. Fyll en stor, ren, matvaresikker plastpose med vann og legg den over den saltede kålblandingen slik at ingen av kålen er utsatt for luft.
  3. 33. La kålen fermentere på et kjølig, tørt sted i 1 til 4 uker (avhengig av hvor syrlig du ønsker at surkåren skal bli). Temperaturen i rommet der du fermenterer surkåren bør ikke overstige 21 grader Celsius (70 grader Fahrenheit).