
Aldri nok grønne bønner i gratengen
oppskriften på never enough green bean casserole er perfekt for en smakfull og enkel forrett eller tilbehør. lær hvordan du lager denne klassiske retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 1 (283 gram) boks kondensert kremet soppsuppe
- 3 gram bearbeidet ost (f.eks. Velveeta®), i terninger
- 1 spiseskje ekte baconbiter
- 1 (113 gram) boks soppstengler og biter, drenert
- 2 (425 gram) bokser hermetiske grønne bønner, drenert
- 1 (80 gram) boks franske løkringer
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader C (325 grader F).
- 2Varm den ufortynnede soppsuppen i en kjele over middels varme. Rør inn den processed osten og baconet, og fortsett å røre til det er helt smeltet. Ta av varmen, rør inn soppene, deretter grønne bønner til det er jevnt dekket. Hell blandingen i en ildfast form, og topp med stekt løk, med en margin på ca. 2,5 cm rundt kantene.
- 3Stek i 25 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, til det er gjennomvarmt og bobler. Sjekk mot slutten av steketiden for å forsikre deg om at løken ikke blir for brun.