
Vegetarisk farrogryte
Lær hvordan du lager en deilig vegetarisk farro skillet. En enkel og næringsrik oppskrift perfekt for et sunt måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper farro, ukokt
- 1 (400 gram) boks grønnsaksbuljong
- 1 (410 gram) boks med Hunt's® Fire Roasted Diced Tomatoes, uten væske
- 2 spiseskjeer Pure Wesson® Canola-olje, delt
- 2 kopper skåret i fire deler, langsgående, squash
- 1 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje salt
- 1/2 kopp hakket grønn paprika
- 1/2 kopp hakket gul løk
- 1/2 kopp ferske maiskjerner
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1 (425 gram) boks svarte bønner, avrent og skylt
- 3 spiseskjeer hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 1Bland farro, buljong, udrente tomater og 1 spiseskje olje i en middels kjele. Kok opp over middels høy varme. Dekk til, reduser varmen og la det småkoke i 25 minutter eller til væsken er absorbert.
- 2Varm opp den gjenværende spiseskjeen olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett squash og dryss over halvparten av spisskummen og salt; kok i 5 til 7 minutter eller til det er mørt og har fått farge, rør av og til. Ta det ut av pannen; sett til side og hold det varmt.
- 3Tilsett paprika, løk, mais og hvitløk; dryss over resten av spisskummen og salt. Kok i 5 minutter, rør av og til. Rør inn bønner og varm i ytterligere 2 minutter. Legg squashen tilbake i pannen sammen med den kokte farroen; rør for å blande. Topp med koriander før servering.