Hello Fresh Mobile Banner
Buffalo-tempeh-sandwicher

Buffalo-tempeh-sandwicher

oppskrift på buffalo tempeh sliders - perfekte som forrett eller lunsj, med krydret buffalo-saus og ferske ingredienser. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 (8 unser) pakker tempeh, skåret i 5 cm lange strimler
  • 2 (12 væskeons) flasker Buffalo wings-saus (for eksempel Frank's® RedHot)
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 kopp smuldret blåmuggost, eller mer etter smak
  • 1 kopp hakket frisk koriander
  • 1 stor grønn paprika, i terninger
  • 2 stilker selleri, i terninger, eller mer etter smak
  • 1/4 rød løk, i terninger
  • 1 (5,3 unser) beger gresk yoghurt, eller etter behov
  • 18 pitabrød, eller mer etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg tempeh i en stor bolle og dekk med Buffalo-saus. La det marinere i 10 til 20 minutter.
  2. 2Ta tempeh ut av Buffalo-sausen, og reserver sausen. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Stek tempeh i ett lag, i porsjoner, til den er gjennomvarm og lett brunet, ca. 3 minutter på hver side. Hell litt Buffalo-saus over tempeh igjen for å dekke den.
  3. 3Bland blåmuggost, koriander, grønn paprika, selleri og løk i en stor bolle. Rør inn nok gresk yoghurt til at toppingen akkurat binder seg.
  4. 4Fordel tempeh-bitene i pitabrød, og topp med en skje av toppingen. Avslutt med resten av Buffalo-sausen.