Enkelt hjemmelaget sennep

Enkelt hjemmelaget sennep

lag din egen deilige og enkle hjemmelagde sennep med denne trinnvise oppskriften. perfekt for matlaging og smakstilsetning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 egg
  • 2. 5 spiseskjeer hvit eddik
  • 3. 3 spiseskjeer kondensert melk, eller mer etter behov
  • 4. 8 teskjeer malt gul sennep
  • 5. 2 teskjeer hvetemel
  • 6. 2 teskjeer hvitt sukker
  • 7. 1 teskje salt
  • 8. 1 teskje margarin

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk egg, eddik, hermetisk melk, malt gul sennep, mel, sukker, salt og margarin sammen i en liten kjele til det er jevnt. Kok opp på lav varme og la det småkoke til det tykner litt, ca. 5 minutter. La det avkjøles til romtemperatur før det oppbevares i kjøleskapet.