Rødt og gult cherrytomatsalat

Rødt og gult cherrytomatsalat

Oppdag en enkel og frisk oppskrift på salat med røde og gule kirsebærtomater, perfekt for sommermåltider. Rask, sunn og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 kopper røde og gule cherrytomater, noen delt i to
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 2/3 kopp kulturmelk
  • 1/4 kopp rømme
  • 3 spiseskjeer hakket fersk basilikum
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Legg tomatene i en stor serveringsskål; krydre med salt og pepper og vend dem forsiktig.
  2. 2Pisk kulturmelk, rømme, basilikum, sjalottløk og hvitløk sammen med en visp i en separat bolle; krydre med salt og pepper. Hell dressingen over tomatene og vend forsiktig slik at de blir dekket.