Rødt og gult cherrytomatsalat
Oppdag en enkel og frisk oppskrift på salat med røde og gule kirsebærtomater, perfekt for sommermåltider. Rask, sunn og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 kopper røde og gule cherrytomater, noen delt i to
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 2/3 kopp kulturmelk
- 1/4 kopp rømme
- 3 spiseskjeer hakket fersk basilikum
- 1 sjalottløk, finhakket
- 2 hvitløksfedd, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Legg tomatene i en stor serveringsskål; krydre med salt og pepper og vend dem forsiktig.
- 2Pisk kulturmelk, rømme, basilikum, sjalottløk og hvitløk sammen med en visp i en separat bolle; krydre med salt og pepper. Hell dressingen over tomatene og vend forsiktig slik at de blir dekket.



