Alfredo kyllingvinger

Alfredo kyllingvinger

oppskrift på deilige alfredo chicken wings. enkel å lage, perfekt som forrett eller snacks. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 pund kyllingvinger
  • 1 spiseskje krydret salt
  • 1/4 kopp LAND O LAKES® Saltet smør
  • 1 kopp kremfløte
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1 1/4 kopper revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør en stor, langpanne med smør eller olje.
  2. 2Legg vingene på den forberedte bakeplaten. Strø over krydret salt; bland godt slik at vingene blir jevnt krydret. Fordel dem i ett lag.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til de er sprø og gjennomstekte, ca. 1 time.
  4. 4Sett ovnens grillelement på, og fullfør stekingen under grillen for å få sprø begge sider, ca. 1 minutt per side.
  5. 5Smelt smør over middels-lav varme i en liten kjele. Tilsett fløte og hvitløk, og rør til små bobler dannes. Tilsett revet ost og fortsett å røre til det er godt blandet. Fjern kjelen fra varmen.
  6. 6Vend vingene i Alfredo-sausen og server.