Alfredo kyllingvinger
oppskrift på deilige alfredo chicken wings. enkel å lage, perfekt som forrett eller snacks. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 pund kyllingvinger
- 1 spiseskje krydret salt
- 1/4 kopp LAND O LAKES® Saltet smør
- 1 kopp kremfløte
- 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 1 1/4 kopper revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør en stor, langpanne med smør eller olje.
- 2Legg vingene på den forberedte bakeplaten. Strø over krydret salt; bland godt slik at vingene blir jevnt krydret. Fordel dem i ett lag.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til de er sprø og gjennomstekte, ca. 1 time.
- 4Sett ovnens grillelement på, og fullfør stekingen under grillen for å få sprø begge sider, ca. 1 minutt per side.
- 5Smelt smør over middels-lav varme i en liten kjele. Tilsett fløte og hvitløk, og rør til små bobler dannes. Tilsett revet ost og fortsett å røre til det er godt blandet. Fjern kjelen fra varmen.
- 6Vend vingene i Alfredo-sausen og server.




