Jive Turkey Burgers
oppskrift på jive turkey burgers - saftige og deilige burgere perfekte for enhver anledning. rask og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss olivenolje
- 1 liten løk, hakket
- 1 stor hvitløksfedd, finhakket
- 450 g kjøttdeig av kalkun
- 450 g kalkunpølse, uten skinn
- 1 egg
- 3 ss hakket fersk flatbladet (italiensk) persille
- salt og nykvernet svart pepper etter smak (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme, og kok og rør inn løk og hvitløk til de er myke og aromatiske, ca. 3 minutter; fjern fra varmen.
- 2Rør sammen karbonadedeig, kalkunpølse, egg, persille, løkblanding, salt og pepper i en stor bolle. Bruk en iskrem-skje for å måle opp 8 like store porsjoner; form hver porsjon forsiktig til en burger.
- 3Stek burgerne i en stor stekepanne over middels-lav varme til de er godt brunet og kjøttet ikke lenger er rosa innvendig, ca. 4 minutter på hver side. En kjøtt-termometer som måler umiddelbart skal vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit) når det settes inn i midten av burgerne.




