Trio av soppsuppe (kremet soppsuppe)

Trio av soppsuppe (kremet soppsuppe)

oppskrift på trio av soppsupper, inkludert kremet sopp, perfekt for høst- og vintermåltider. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp usaltet smør, delt
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1/4 kopp hakket hvit løk
  • 8 unser portobellosopp, stilkene fjernet og skåret i skiver
  • 8 unser baby bella-sopp, skåret i skiver
  • 8 unser østerssopp, skåret i skiver
  • 1 1/2 teskje tørket estragon
  • 3 bokser (ca. 16 unser) kyllingkraft
  • 1 stor bakepotet, skrelt og hakket i små terninger
  • 2 spiseskjeer fersk timian
  • 1 1/2 teskje tørket oregano
  • 1/2 kopp kremfløte (valgfritt)
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp 1/4 kopp smør og olje i en stor gryte over middels varme til smøret smelter, ca. 1 til 2 minutter. Tilsett løk; kok og rør til den er myk, ca. 5 minutter. Tilsett resten av 1/4 kopp smør, portobelloburgere, baby bella-sopp og østerssopp, samt estragon; kok og rør til de er møre, 5 til 7 minutter.
  2. 2Rør inn kyllingbuljong, potet, timian og oregano i gryten. Kok opp; la suppen småkoke til poteten er mør, ca. 15 til 20 minutter.
  3. 3Ta suppen av varmen og kjør den glatt med en stavmikser til den er jevn.
  4. 4Sett suppen tilbake på varmen og la den småkoke til den er gjennomvarm, ca. 5 minutter. Rør inn kremfløte. Smak til med salt og pepper.