Krydret egg- og agurksalat
oppdag en frisk og krydret egg- og agurksalat som passer perfekt til sommermåltidet. enkel å lage, med få ingredienser og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 teskje olivenolje, eller etter behov
- 1/2 liten rød paprika, hakket
- 1/2 jalapeño, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 store egg
- 1 spiseskje balsamicoeddik
- 1 stor agurk, skivet
- 1 bunt grønn løk, hakket
- 1 spiseskje fersk, krydret oregano, hakket
- 1 teskje chiliknussaus (som Sriracha®)
- 1/2 teskje flytende aminosyrer
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme; kok og rør inn rød paprika, jalapeñopepper og hvitløk i den varme oljen til det begynner å dufte, 2 til 3 minutter. Fjern pannen fra varmen.
- 2Bland egg og balsamicoeddik i jalapeñoblandingen til eggeplommene brytes, og sett pannen tilbake på middels varme. Kok og rør til eggene er eggerøre og har stivnet, ca. 5 minutter.
- 3Legg agurk i en stor bolle; topp med eggeblanding, grønn løk og oregano. Visp sammen chiliknoblingsaus og flytende aminos i en bolle; hell blandingen over eggene. Vend forsiktig slik at det blir jevnt fordelt.