Hello Fresh Mobile Banner
Krydret egg- og agurksalat

Krydret egg- og agurksalat

oppdag en frisk og krydret egg- og agurksalat som passer perfekt til sommermåltidet. enkel å lage, med få ingredienser og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 teskje olivenolje, eller etter behov
  • 1/2 liten rød paprika, hakket
  • 1/2 jalapeño, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 store egg
  • 1 spiseskje balsamicoeddik
  • 1 stor agurk, skivet
  • 1 bunt grønn løk, hakket
  • 1 spiseskje fersk, krydret oregano, hakket
  • 1 teskje chiliknussaus (som Sriracha®)
  • 1/2 teskje flytende aminosyrer

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme; kok og rør inn rød paprika, jalapeñopepper og hvitløk i den varme oljen til det begynner å dufte, 2 til 3 minutter. Fjern pannen fra varmen.
  2. 2Bland egg og balsamicoeddik i jalapeñoblandingen til eggeplommene brytes, og sett pannen tilbake på middels varme. Kok og rør til eggene er eggerøre og har stivnet, ca. 5 minutter.
  3. 3Legg agurk i en stor bolle; topp med eggeblanding, grønn løk og oregano. Visp sammen chiliknoblingsaus og flytende aminos i en bolle; hell blandingen over eggene. Vend forsiktig slik at det blir jevnt fordelt.