Tofu Ricotta-ost
lær hvordan du lager enkel tofu ricotta cheese hjemme. perfekt som pålegg eller i pasta. sunn og smakfull oppskrift for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke fast tofu (16 gram), avrent
- 2. 1 ss fersk sitronsaft
- 3. 1 ts ekstra jomfrolivolje
- 4. 1 ts næringsgjærflak
- 5. 1/2 ts balsamicoeddik
- 6. 1/2 ts finhakket hvitløk
- 7. 1/2 ts finhakket sjalottløk
- 8. 1/2 ts hakket fersk basilikum
- 9. 1/2 ts hakket fersk persille
- 10. kosher salt etter smak
- 11. nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Mos tofuen med hendene i en stor bolle til den blir smuldrete; tilsett sitronsaft, olivenolje, næringsgjær, eddik, hvitløk, sjalottløk, basilikum, persille, kosher-salt og svart pepper. Bland tofuen forsiktig sammen med en gaffel til alt er godt blandet.