Overnight French Toast II

Overnight French Toast II

Lær hvordan du lager en deilig overnight french toast. Denne enkle oppskriften er perfekt for en rask og smakfull frokost. Ideell for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer mais sirup
  • 1/2 kopp smør
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 1 (pund) franskbrød, skåret i skiver
  • 5 egg
  • 1 1/2 kopper melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/4 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland maisirup, smør og brunt sukker i en liten kjele, og la det småkoke til sukkeret har smeltet. Hell denne blandingen i bunnen av en smurt ildfast form på 23x33 cm.
  2. 2Legg brødskivene over sukker- og smørblandingen i formen. I en bolle, pisk sammen egg, melk, vanilje og salt; hell denne blandingen over brødet. Dekk til formen og la den stå i kjøleskapet over natten.
  3. 3Neste morgen, forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 4Fjern lokket og stek i 45 minutter. Server mens den er varm eller lun, ellers vil fransk toast bli hard i formen. Den kan varmes opp igjen.