Saftig pulled pork

Saftig pulled pork

oppskrift på saftig pulled pork som er perfekt for enhver anledning. enkel å lage, smakfull og mettende. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1 (18 unser) flaske med hickory-smakende barbequesaus
  • 1 (16 unser) pakke ferske sopp (valgfritt)
  • 1 (14,5 unser) boks hermetiske tomater
  • 2 store løk, grovhakket
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 1/2 hode hvitløk, skrelt
  • 2 spiseskjeer malt eddik
  • En klype salt og malt svart pepper etter smak
  • 1/4 kopp vann, om nødvendig
  • 900 gram svinekoteletter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland barbequesaus, sopp, tomater, løk, brunt sukker, hvitløk, eddik, salt og svart pepper i en food processor eller blender; puls til blandingen er jevnt blandet, men fortsatt har litt tyggemotstand. Hvis blandingen er for tykk, tilsett litt vann.
  3. 3Legg svinekoteletter i en ildfast form og dekk med barbequesausblanding; dekk med aluminiumsfolie.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til svinekjøttet er veldig mørt, ca. 3 timer. Riv svinekjøttet med to gafler.