Saftig pulled pork
oppskrift på saftig pulled pork som er perfekt for enhver anledning. enkel å lage, smakfull og mettende. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1 (18 unser) flaske med hickory-smakende barbequesaus
- 1 (16 unser) pakke ferske sopp (valgfritt)
- 1 (14,5 unser) boks hermetiske tomater
- 2 store løk, grovhakket
- 1/2 kopp brunt sukker
- 1/2 hode hvitløk, skrelt
- 2 spiseskjeer malt eddik
- En klype salt og malt svart pepper etter smak
- 1/4 kopp vann, om nødvendig
- 900 gram svinekoteletter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Bland barbequesaus, sopp, tomater, løk, brunt sukker, hvitløk, eddik, salt og svart pepper i en food processor eller blender; puls til blandingen er jevnt blandet, men fortsatt har litt tyggemotstand. Hvis blandingen er for tykk, tilsett litt vann.
- 3Legg svinekoteletter i en ildfast form og dekk med barbequesausblanding; dekk med aluminiumsfolie.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til svinekjøttet er veldig mørt, ca. 3 timer. Riv svinekjøttet med to gafler.