
Balsamico-ovnsstekt svinefilet
oppskrift på smakfull balsamic roast pork tenderloins, perfekt for en middag med lite arbeid og mye smak. enkel å lage og ideell for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 ½ pund svinefilet, 2 pakker med 2 fileter i hver pakke
- 4 ss balsamicoeddik
- 4 ss ekstra jomfrolivolje
- 8 hvitløksfedd, knust
- Stekeseasoning eller grovt salt og svart pepper
- 4 kvister fersk rosmarin, blader avskåret og finhakket
- 4 kvister fersk timian, blader avskåret og finhakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit.
- 3Trim sølvhinnen eller bindevevet av ytrefiletene med en veldig skarp, tynn kniv.
- 4Legg ytrefiletene på et non-stick bakepapir med kant.
- 5Gni inn ytrefiletene med noen spiseskjeer balsamicoeddik, og masser eddiken inn i kjøttet.
- 6Drypp litt extra virgin olivenolje over ytrefiletene, bare nok til å dekke.
- 7Lag små snitt i kjøttet og fordel knuste hvitløksfedd i kjøttet.
- 8Bland sammen kjøttkrydder, grovt salt og pepper med rosmarin og timian, og gni krydderblandingen inn i kjøttet.
- 9Stek i den varme ovnen i 20 minutter.
- 10La kjøttet hvile, overfør det til et skjærebrett, skjær opp og server.