Balsamico-ovnsstekt svinefilet

Balsamico-ovnsstekt svinefilet

oppskrift på smakfull balsamic roast pork tenderloins, perfekt for en middag med lite arbeid og mye smak. enkel å lage og ideell for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 ½ pund svinefilet, 2 pakker med 2 fileter i hver pakke
  • 4 ss balsamicoeddik
  • 4 ss ekstra jomfrolivolje
  • 8 hvitløksfedd, knust
  • Stekeseasoning eller grovt salt og svart pepper
  • 4 kvister fersk rosmarin, blader avskåret og finhakket
  • 4 kvister fersk timian, blader avskåret og finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit.
  3. 3Trim sølvhinnen eller bindevevet av ytrefiletene med en veldig skarp, tynn kniv.
  4. 4Legg ytrefiletene på et non-stick bakepapir med kant.
  5. 5Gni inn ytrefiletene med noen spiseskjeer balsamicoeddik, og masser eddiken inn i kjøttet.
  6. 6Drypp litt extra virgin olivenolje over ytrefiletene, bare nok til å dekke.
  7. 7Lag små snitt i kjøttet og fordel knuste hvitløksfedd i kjøttet.
  8. 8Bland sammen kjøttkrydder, grovt salt og pepper med rosmarin og timian, og gni krydderblandingen inn i kjøttet.
  9. 9Stek i den varme ovnen i 20 minutter.
  10. 10La kjøttet hvile, overfør det til et skjærebrett, skjær opp og server.