Hello Fresh Mobile Banner
Carne Asada-sandwich

Carne Asada-sandwich

Lær hvordan du lager en deilig carne asada sandwich med saftig kjøtt og ferske ingredienser. Perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Chipotle-majones:
  • 1 1/2 kopper majones
  • 1/2 kopp rømme
  • 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 1 1/2 spiseskje malt chipotle-chili pulver
  • 1 spiseskje limesaft
  • 1 spiseskje hvitløk-basisspread (se fotnote for oppskriftlink)
  • 1 teskje malt spisskummen
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Fylling:
  • 2 pund storfekjøtt tri-tip, tynne skiver
  • 2 Anaheim-chili, hakket
  • 1 løk, hakket
  • 1 rød paprika, hakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 1 lime, saftet
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1 teskje rød pepperflak
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1 teskje malt chipotle-chili pulver
  • 1 teskje røkt paprika
  • 1 teskje meksikansk oregano
  • 1 kopp hakket fersk koriander
  • 2 jalapeño, skivet (valgfritt)
  • Montering:
  • 4 italienske hoagie-brød, delt på langs
  • 1/2 pund skivet Asiago-ost, delt
  • 1 avokado, skivet – delt
  • 1 kopp halverte cherrytomater, delt
  • 1/2 kopp hakket fersk koriander, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland majones, rømme, 1/2 kopp koriander, grønn løk, 1 1/2 spiseskje malt chipotlepepper, limesaft, hvitløk-basilikumspred, 1 teskje spisskummen, salt og svart pepper i en bolle. Rør til det er godt blandet. Dekk til og sett chipotle-majonesen i kjøleskapet i minst 1 time.
  2. 2Bland storfekjøtt tri-tip, Anaheim-chili, løk, rød paprika, grønn paprika, saften av 1 lime, olivenolje, hvitløk, rød pepperflak, 1 teskje spisskummen, 1 teskje malt chipotle, røkt paprika og meksikansk oregano i en stor bolle; krydre med salt og svart pepper og vend godt. Dekk til og sett storfekjøttblandingen i kjøleskapet i minst 4 timer.
  3. 3Forvarm ovnen til 260 grader Celsius (500 grader Fahrenheit).
  4. 4Varm opp en stor gryte eller en støpejernspanne over middels høy varme. Tilsett storfekjøttblandingen og kok, mens du rører konstant, til løken er myk og gylden, og kjøttet har fått farge, ca. 15 til 20 minutter. Rør inn 1 kopp hakket koriander og jalapeño.
  5. 5Smør hver hoagiebun med 2 spiseskjeer chipotle-majones. Fordel storfekjøttblandingen i brødene og topp hver sandwich med 2 unser Asiago-ost.
  6. 6Plasser sandwichene på et stekebrett og stek i den forvarmede ovnen til osten er smeltet og brødet er ristet og varmt, ca. 5 minutter. Fordel fersk avocado, cherrytomater og 1/2 kopp koriander over de fire sandwichene.