Hello Fresh Mobile Banner
Brokkoli- og blomkålssalat

Brokkoli- og blomkålssalat

oppskrift på en frisk og smakfull broccoli og blomkålssalat, perfekt som forrett eller som tilbehør til hovedretten. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund bacon
  • 2 kopper majones
  • 1/3 kopp revet Parmesanost
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 1/2 teskje tørket basilikum
  • 4 kopper broccolibuketter
  • 4 kopper blomkålbuketter
  • 1 stor rød løk, tynne skiver
  • 1 stor hodesalat, kuttet i bitestørrelse biter
  • 2 kopper krydrede croutoner
  • 1 kopp skivede vannkastanjer

Fremgangsmåte

  1. 1Legg bacon i en stor stekepanne og stek over middels høy varme, snu av og til, til det er jevnt brunt, ca. 10 minutter. La baconet renne av på kjøkkenpapir.
  2. 2Visp majones, Parmesanost, sukker og basilikum sammen i en stor bolle til det er glatt. Tilsett brokkoli, blomkål og rødløk i majonesblandingen; vend forsiktig for å dekke. Sett salaten i kjøleskapet til den er avkjølt og smakene har blandet seg, 3 timer til over natten.
  3. 3Smuldre baconet. Bland bacon, salat, krutonger og vannkastanjer inn i salaten.