
Italiensk grønnkål
oppskrift på italiensk grønnkål, perfekt for en sunn og smakfull rett. enkel å lage, med friske ingredienser og autentisk smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 bunt grønnkål, stilkene fjernet og bladene grovhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 spiseskje olivenolje
- 2 spiseskjeer balsamicoeddik
- Salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok grønnkålen i en stor, dekket kjele over middels høy varme til bladene faller sammen. Når volumet av grønnkålen er redusert til halvparten, fjern lokket og rør inn hvitløk, olivenolje og eddik. Kok under omrøring i ytterligere 2 minutter. Smak til med salt og pepper.