Hello Fresh Mobile Banner
BBQ bacon kjøttkake

BBQ bacon kjøttkake

oppskrift på bbq bacon meatloaf, en deilig og enkel hovedrett med sprø bacon og smakfull kjøttdeig. perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 3/4 kopp melk
  • 3/4 kopp finhakkede saltineknekkebrød
  • 3/4 kopp hakket hvit løk
  • 2 egg
  • 1 1/2 teskjeer salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 12 skiver bacon
  • 3/4 kopp lyst brunt sukker
  • 1 flaske barbequesaus (ca. 18 unser), for eksempel Sweet Baby Ray's®

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland kjøttdeig av storfe, melk, knuste kjeks, løk, egg, salt, svart pepper og ingefær sammen i en stor bolle til ingrediensene er godt blandet; del deigen i seks like store porsjoner, trill dem til baller, og trykk dem flate til koteletter. Pakk hver kotelett inn i to skiver bacon.
  3. 3Fordel brunt sukker jevnt i bunnen av en 33x23 cm (13x9 tommer) ildfast form. Hell barbequesaus jevnt over sukkeret. Plasser de innpakkede kotelettene i formen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 45 minutter. En steketermometer som settes inn i midten skal vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).
  5. 5Anrett kjøttkotelettene på tallerkener og øs saus over dem før servering.