BBQ bacon kjøttkake
oppskrift på bbq bacon meatloaf, en deilig og enkel hovedrett med sprø bacon og smakfull kjøttdeig. perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 3/4 kopp melk
- 3/4 kopp finhakkede saltineknekkebrød
- 3/4 kopp hakket hvit løk
- 2 egg
- 1 1/2 teskjeer salt
- 1 teskje malt svart pepper
- 1/2 teskje malt ingefær
- 12 skiver bacon
- 3/4 kopp lyst brunt sukker
- 1 flaske barbequesaus (ca. 18 unser), for eksempel Sweet Baby Ray's®
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Bland kjøttdeig av storfe, melk, knuste kjeks, løk, egg, salt, svart pepper og ingefær sammen i en stor bolle til ingrediensene er godt blandet; del deigen i seks like store porsjoner, trill dem til baller, og trykk dem flate til koteletter. Pakk hver kotelett inn i to skiver bacon.
- 3Fordel brunt sukker jevnt i bunnen av en 33x23 cm (13x9 tommer) ildfast form. Hell barbequesaus jevnt over sukkeret. Plasser de innpakkede kotelettene i formen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 45 minutter. En steketermometer som settes inn i midten skal vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).
- 5Anrett kjøttkotelettene på tallerkener og øs saus over dem før servering.