sursild og agurksalat
Lær hvordan du lager en deilig sursild og agurksalat. Perfekt for forretter eller helgekos. En enkel oppskrift med friske smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 frøfrie engelske agurker, tynne skiver
- 4 modne tomater, i terninger
- 1 løk, tynne skiver
- 1 kopp eplecidereddik
- 1/2 kopp sukker
- 2 (12 ounces) glass med sild syltet i vinssaus (som VitaR), væsken er drenert og reservert
Fremgangsmåte
- 1Bland agurk, tomater og løk i en stor glassbolle.
- 2Rør eddik og sukker sammen i en liten kjele over middels lav varme og kok opp; kok og rør til sukkeret er oppløst. Hell over grønnsaksblandingen. Mariner grønnsakene i kjøleskapet i 30 minutter.
- 3Rør inn den reserverte væsken fra silden i grønnsaksblandingen. Vend silden forsiktig inn i grønnsaksblandingen. Sett i kjøleskapet i ytterligere 1 time før servering.