Tomat, mozzarella og thai-basilikum crostini

Tomat, mozzarella og thai-basilikum crostini

Lær hvordan du lager deilige crostini med tomat, mozzarella og thai basilikum. Perfekt som forrett eller snacks. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 12 skiver fullkorns- eller sesambrød
  • 1/2 hvitløksfedd
  • 2 kopper (ca. 280 gram) halverte cherrytomater eller drue tomater
  • 1 liten sjalottløk, finhakket
  • 1 spiseskje ristet sesamolje
  • 1 spiseskje usaltet riseddik
  • Havsalt og nykvernet svart pepper
  • Skivet fersk mozzarella
  • Thai basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. 1Grill brødskivene og gni dem med hvitløksfeddet. I en bolle, bland sammen tomater, sjalottløk, sesamolje og riseddik. Krydre med havsalt og pepper; la det stå i 15 minutter. Legg skiver av fersk mozzarella på ristet brød. Øs over tomatblandingen og pynt med thai-basilikumblader. Krydre med havsalt og pepper.
  2. 2Grill brødskivene og gni dem med hvitløksfeddet.
  3. 3I en bolle, bland sammen tomater, sjalottløk, sesamolje og riseddik. Krydre med havsalt og pepper; la det stå i 15 minutter.
  4. 4Legg skiver av fersk mozzarella på ristet brød. Øs over tomatblandingen og pynt med thai-basilikumblader. Krydre med havsalt og pepper.