Avkjølt agurksuppe med dill

Avkjølt agurksuppe med dill

oppdag en enkel oppskrift på chilled cream of cucumber soup med dill, perfekt for varme sommerdager. sunn, frisk og lett å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 agurker, skrellet og frøet
  • 1/2 kopp kaldt kulturmelk
  • 1/2 kopp kald lett rømme
  • 2 1/2 teskjeer hvit eddik
  • 1 teskje olivenolje
  • 1 1/2 teskjeer finhakket fersk dill eller 1/2 teskje tørket, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender eller foodprocessor moser du agurkene grovt. I en metallskål visper du agurkene sammen med kulturmelk, rømme, eddik, olje, dill og salt etter smak. Sett suppen i kjøleskapet, dekket, i en bolle med knust is og isvann, og rør av og til i 30 minutter. Fordel suppen i to avkjølte skåler.