
Salatkopper med røkelaks og egg
oppskrift på friske lettuce cups fylt med røket laks og egg, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp hakket fersk persille, eller etter smak
- 3 vårløk, finhakket
- 2 spiseskjeer kapers
- 2 spiseskjeer hakket rødløk
- 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
- 3/4 teskje havsalt
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 4 hardkokte egg, hakket
- 6 romainesalatblader
- 6 skiver røkt laks
- 1 sitron, delt i båter
Fremgangsmåte
- 1Bland persille, vårløk, kapers og rød løk i en bolle; tilsett 1 spiseskje olivenolje, salt og pepper, og bland godt. Rør inn egg i blandingen.
- 2Legg romainesalatbladene på et serveringsfat; legg en skive laks på hvert blad og topp med eggblandingen. Pynt hver porsjon med persille og en sitronskive.