Salatkopper med røkelaks og egg

Salatkopper med røkelaks og egg

oppskrift på friske lettuce cups fylt med røket laks og egg, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp hakket fersk persille, eller etter smak
  • 3 vårløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer kapers
  • 2 spiseskjeer hakket rødløk
  • 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • 3/4 teskje havsalt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 4 hardkokte egg, hakket
  • 6 romainesalatblader
  • 6 skiver røkt laks
  • 1 sitron, delt i båter

Fremgangsmåte

  1. 1Bland persille, vårløk, kapers og rød løk i en bolle; tilsett 1 spiseskje olivenolje, salt og pepper, og bland godt. Rør inn egg i blandingen.
  2. 2Legg romainesalatbladene på et serveringsfat; legg en skive laks på hvert blad og topp med eggblandingen. Pynt hver porsjon med persille og en sitronskive.