Broccoli Rabe Crostini
oppskrift på broccoli rabe crostini, en smakfull forrett med sprø brød og grønne blader. enkel å lage og perfekt for gjester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 16 skiver à 1/3 tomme tykke fra et 10 tommer langt italiensk brød
- 2. 2 spiseskjeer pluss 1/4 kopp olivenolje, delt
- 3. Salt
- 4. Nykvernet svart pepper
- 5. 3 hvitløksfedd, ett delt i to, to tynne skivet
- 6. 450 gram brokkolirabe, de seige endene fjernet, resten hakket
- 7. 1/8 teskje knuste rød pepperflak
Fremgangsmåte
- 11. Legg brødet på et stekebrett, penslet med 2 spiseskjeer olje og krydret med salt og pepper. Grill i 2 minutter på hver side. Gni det med hvitløk. Kok brokkoli rabe i kokende, saltet vann til den er mør, ca. 5–6 minutter. Sil av vannet godt. Tørk av kjelen. Kok hvitløk og pepperflak i den gjenværende 1/4 kopp oljen over middels varme, under omrøring, i 2 minutter. Tilsett brokkoli rabe, 3 spiseskjeer vann og salt, og kok under lokk, rør av og til, i 2 minutter. Fordel toppingen på hver toast.
- 22. Legg brødet på et stekebrett, penslet med 2 spiseskjeer olje og krydret med salt og pepper. Grill i 2 minutter på hver side. Gni det med hvitløk.
- 33. Kok brokkoli rabe i kokende, saltet vann til den er mør, ca. 5–6 minutter. Sil av vannet godt. Tørk av kjelen.
- 44. Kok hvitløk og pepperflak i den gjenværende 1/4 kopp oljen over middels varme, under omrøring, i 2 minutter. Tilsett brokkoli rabe, 3 spiseskjeer vann og salt, og kok under lokk, rør av og til, i 2 minutter.
- 55. Fordel toppingen på hver toast.