Fet honning- og BBQ-burger

Fet honning- og BBQ-burger

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull honey barbecue burger med en perfekt balanse av sødme og røkt smak. En enkel oppskrift for en deilig hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • ½ kopp hakket grønn løk
  • ½ teskje hvitløkspulver
  • ½ teskje cayennepepper
  • 2 spiseskjeer biffkrydder
  • 4 hamburgerbrød
  • 2 spiseskjeer smeltet smør
  • ¾ kopp barbecue-saus
  • 1 spiseskje honning
  • 8 tykke skiver bacon, sprøstekt
  • 8 frosne løkringer, tilberedt i henhold til pakkeanvisningene
  • 4 skiver Borden® American Cheese Singles
  • 4 skiver tomat
  • Fersk salat

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen storfekjøtt, grønn løk, hvitløkspulver og cayennepepper; form til 4 burgere. Strø begge sider med biffkrydder. Dekk til og la stå i kjøleskapet. (Disse kan lages flere timer i forveien.)
  2. 2Pensle bollene med smør, og sett til side. Bland barbecue-saus med honning i en liten bolle; sett til side.
  3. 3Forvarm grill (middels høy varme). Grill burgerne til en indre temperatur på 72°C (160°F), ca. 4 til 6 minutter på hver side. To minutter før burgerne er ferdige, grill bollene med snittflaten ned til de er gylne og sprø. Legg Borden® American Cheese Singles på burgerne for å smelte.
  4. 4Server hver burger på en smørt bolle, toppet med 2 skiver sprø bacon, løkringer, honning-barbecue-saus, salat og tomat.